24 Mayıs 2010 Pazartesi

Gömlek Twitter'da!

Bu başlık, özleminden yandığım sılamda ne olmuş, ne bitmiş, daha hangi ülkelerle vize kalkmış, israilli bakan yine neler söylemiş, galatasaray'dan bu sefer kim gönderilmiş, öğreneyim diye girdiğim gazetenin, sayfasındaki manşeti. Gömleği giyense, sayesinde bütün siyasetçileri artık soyadıyla değil, adıyla ezberleten (bkz: recep bey, bülent bey) kılıçdaroğlu, nam-ı diğer kemal bey.
Volkswagen mantığıyla yola çıkan kemal bey, halkçı kimliğine uyuşmayan etro markalı bir gömlek ile kurultaya çıkmış, deniyor gazetede.
Öncelikle zaten bir bakışta o gömleğin markasının etro olduğunu görebilen halka, o gömlekle hitap etmek gerekir, ne kadar Beverly Hills halkına daha uygun gibi olsa da.. Bir de, niye kravat takmadın, diye sorulmuş. 500 liralık gömlekten sonra o boynu kravatla kapatırsan, hiç nefes alamazsın.
Hem belki hediye gelmiş olamaz mı? Medyatik adam, çevresi geniş. Bir doğum gününde birleşip almışlardır.
Ayrıca, burada krismıs zamanı deli indirim oluyor. "Hanım hanım, noel geldi! Hadi bir Milano yapalım, ucuzluk var. Yarın deniz bey istifa ederse, kurultayda giyecek bir göleğimiz olsun" diye düşünmüş te olabilir.
Sonuçta adam kurultaya oğlunun yatıyla katılmamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder